Greek Daily Headlines News Headline Animator

Saturday, April 19, 2008

Προσεχώς... Ζάμπλουτοι ( Fool's Gold [2008] )

Η εικόνα “http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080414/engine/pegasus_LARGE_t_1581_924062_type11389.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

Απολαύστε τα πέντε αποκλειστικά κλιπάκια που εξασφάλισε για εσάς το cinemag.gr από την καινούργια κωμωδία «Προσεχώς... Ζάμπλουτοι», που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 17 Απριλίου. Ο Μάθιου Μακόναχι και η Κέιτ Χάτσον μετά την ταινία «Πως Να Χωρίσετε Σε Δέκα Μέρες», είναι και πάλι ζευγάρι στο «Προσεχώς... Ζάμπλουτοι», την τελευταία κωμική περιπέτεια του Άντι Τέναντ.

Ο Μπεν «Φιν» Φίνεγκαν (Μάθιου Μακόναχι) είναι ένας γοητευτικός κυνηγός θησαυρών. Τα τελευταία χρόνια του έχει γίνει έμμονη ιδέα να ανακαλύψει ένα θρυλικό ναυάγιο του 18ου αιώνα, το καράβι που μετέφερε τη βασιλική προίκα και φημολογείται ότι αποτελείτε από 40 κιβώτια ανεκτίμητων θησαυρών... Στην προσπάθειά του να το βρει, ο Φιν «βουλιάζει» όλη του την περιουσία και ταυτόχρονα και το γάμο του με την Τες (Κέιτ Χάντσον).

Ίσα που η Τες έχει κατορθώσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της, έχοντας βρει δουλειά σε ένα μεγάλο γιοτ, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Νάιγκελ Χάνεϊκατ (Ντόναλντ Σάδερλαντ), ο Φιν ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο για το που βρίσκεται ο θησαυρός. Αναστατώνοντας την Τες για άλλη μια φορά, ο Φιν καταφέρνει να βρεθεί στο γιοτ του Νάιγκελ και χρησιμοποιώντας την ακαταμάχητη γοητεία του, πείθει τον πλούσιο μεγιστάνα και την όμορφη κόρη του (Αλέξις Τζιένα), να τον βοηθήσουν να φέρει στην επιφάνεια το θησαυρό. Ακόμα και η Τες δεν μπορεί να αντισταθεί στο να ανακαλύψει επιτέλους, αυτό που τόσο καιρό έψαχναν οι δυο τους...

Όμως, για κακή του τύχη δεν είναι μόνοι τους. Ο κάποτε μέντορας του Φιν, Μο Φιτς (Ρέι Γουίνστοουν) και ο αδίστακτος γκάνγκστερ, ο Μπιγκ Μπαν (Κέβιν Χαρτ) έχουν βάλει σκοπό να προλάβουν τον Φιν.

Δείτε στα πέντε κλιπάκια τον Φιν να μιλάει στην Τες για τις καινούργιες του ανακαλύψεις, τον τρόπο που ο κυνηγός θησαυρών μπαίνει και πάλι στη ζωή της Τες, την αποκάλυψη του «χρυσού μυστικού» στο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του γιοτ, ανακαλύψτε την αλλοπρόσαλλη προσωπικότητα του Φιν και το πως αισθάνονται ο Μάθιου Μακόναχι και η Κέιτ Χάντσον που βρίσκονται και πάλι μαζί στο «Προσεχώς... Ζάμπλουτοι». Το κυνήγι του θησαυρού έχει ήδη ξεκινήσει...



http://foolsgoldmovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0770752/
http://www.cine.gr/film.asp?id=710206

No comments: